Total Pageviews

Siapa Nak Jersi Bolasepak Dunia? Dapatkan Di Yoodo

Ada sesiapa berminat nak dapatkan jersi bola sepak? Sekarang kan musim bola sepak jadi sekiranya impian korang adalah untuk memiliki jersi yang ditandatangani oleh bintang bola sepak dunia, inilah tahun yang bertuah untuk anda!


Yoodo Hadiahkan 6 Jersi Bola Sepak!

Sempena meraikan kemeriahan pertandingan bola sepak terulung di dunia, Yoodo, syarikat telekomunikasi mudah alih digital yang terbaru di Malaysia, menyediakan enam helai jersi bola sepak yang siap ditandatangani khas oleh Messi, Neymar dan Hazard. Wow! Sebagai sebuah jenama tempatan, kami turut berkongsi semangat bola sepak dengan seluruh rakyat Malaysia dan merasakan bahawa hadiah ini adalah paling sesuai untuk pelanggan Yoodo. Para pelanggan Yoodo juga akan terus menikmati pelbagai kempen menarik dalam masa terdekat,” jelas Farid Yunus daripada Yoodo.

Perkhidmatan mudah alih digital khusus yang pertama di Malaysia ini telah dilancarkan pada awal tahun yang memberikan para pelanggan pilihan dan kawalan terhadap pelan mudah alih mereka. Ini juga bermakna dengan hanya menggunakan aplikasi mudah alih Yoodo, mereka dapat mengubah pelan pada bila-bila masa dan mengawal apa yang mereka mahukan sepenuhnya"


Hanya Ramalkan Juara Piala Dunia

Peraduan dia mudah sangat! Sebagai sebahagian daripada kempen ‘Yoodo Bola’,jersi-jersi dengan tandatangan eksklusif tersebut boleh dimenangi menerusi peraduan yang berlangsung sekarang sehingga 29 Jun. 
Korang tidak perlu melakukan sepakan melengkung ke arah gol untuk menang tetapi mereka hanya perlu log masuk ke laman sesawang yoodo di www.yoodo.com.my dan berkongsi ramalan juara kejohanan mereka di laman sosial media yang tersedia. Peraduan ini eksklusif untuk pelanggan Yoodo, jadi warga Malaysia disaran untuk menyertai Yoodo secepat mungkin untuk berpeluang memenangi hadiah yang ditawarkan.

20GB Percuma

Selain daripada itu, jika korang mengaktifkan pelan Yoodo pertama korang sekarang, korang turut boleh menikmati kredit PERCUMA bernilai RM20 yang membolehkan korang membeli 20GB secara PERCUMA! Dengan data sebanyak ini, bagi para peminat bola sepak pasti tidak akan terlepas aksi-aksi hebat pasukan kegemaran korang dengan menonton dari mana-mana sahaja korang berada. Aku pun akan beralih ke Yoodo!

 Untuk maklumat lanjut tentang kempen ini , sila layari pautan berikut:

Yoodo Bola: https://www.yoodo.com.my/wc2018/

Promo 20GB Percuma: https://www.yoodo.com.my/free-20/

No comments: