Total Pageviews

Panggilan Terakhir Untuk Pra-Tempah HUAWEI MATE50

Perhatian warga Malaysia! Panggilan terakhir untuk korang pra-tempah King of Flagship, Siri HUAWEI Mate50!
Rebut peluang korang untuk membuat pra-tempahan siri HUAWEI Mate50 di serata HUAWEI Experience Store. 

Tempah di laman web rasmi HUAWEI, Stor Rasmi HUAWEI di Shopee, HUAWEI Flagship Store di Lazada dan Kedai Rakan Kongsi HUAWEI yang sah seperti SenHeng, senQ, Harvey Norman dan Urban Republic untuk menerima hadiah percuma bernilai sehingga RM1,450. 

Selain itu, korang juga berpeluang untuk mendapatkan hadiah hebat bernilai sehingga RM6,500 sekiranya korang pra-tempah Siri HUAWEI Mate50 di HUAWEI Experience Store tertentu.

Ada banyak hadiah hebat termasuk Siri HUAWEI FreeBuds, Pin Touch 'n Go eWallet bernilai RM300* dan korang berpeluang memenangi HUAWEI Vision S 65"*! 


Model flagship terbaru ini didapati dalam tiga varian iaitu HUAWEI Mate50 (8 GB RAM + 256 GB ROM), berharga RM3,699, dalam pilihan warna Hitam dan Perak; HUAWEI Mate 50 Pro (8 GB RAM + 256 GB ROM), berharga RM 4,499 dan HUAWEI Mate 50 Pro Orange Vegan Leather (8GB RAM + 512 GB ROM), berharga RM 5,299. 

Freebies ekstra untuk pengguna Mate50: Log masuk atau daftar di aplikasi My HUAWEI untuk tebus ZUS Coffee secara PERCUMA. 

Jadi apa yang korang tunggu lagi? Pra-tempah siri HUAWEI Mate50 sekarang sehingga 11 November 2022 di HUAWEI Experience Store yang disenaraikan di bawah, dan pergi ke HUAWEI Experience Store yang korang pra-tempah siri HUAWEI Mate50 pada Sabtu ini, 12 November 2022 untuk dapatkan telefon korang  dan  pelbagai hadiah-hadiah menarik!

 (*T&S terpakai, sementara stok masih ada) 

*Tertakluk kepada terma dan syarat. Hadiah eksklusif hanya layak untuk 50 Pelanggan Pertama yang beratur untuk dapatkan siri HUAWEI Mate50 pada 12 November 2022. 
Jika korang terlepas berita menarik ini, tertera adalah perkara yang korang perlu tahu mengenai King of Smartphone Huawei: 

Point and Shoot Seperti Pro 

Melompat terus ke tarikan utama Mate50 baharu adalah teknologi pengimejan kamera mudah alih terkini, XMAGE, yang mempunyai apertur fizikal boleh laras 10 saiz, Kamera Ultra Aperture, Mod Super Night, Potret Profesional dan Super Makro. 

Dengan memberi tumpuan kepada empat tonggak teknikal; sistem optik, struktur mekanikal, teknologi pengimejan dan pemprosesan pengimejan - Mate50 menampilkan kamera mudah alih unik Huawei yang membawa kemajuan ketara dalam sistem pengimejan mudah alih. 

Sistem Kamera Ultra Aperture dengan Aperture Fizikal Boleh Laras 10 Saiz, Apertur Terbesar Industri F1.4, Mod Super Night, Potret Profesional, dan Super Makro semuanya termasuk dalam Sistem Kamera XMAGE, yang mengatasi prestasi pendahulunya pada setiap peringkat. 

Dengan Kata Lain, Korang Tidak Perlukan Pelindung Skrin 

Selain itu, versi Huawei Mate50 Pro Orange Vegan Leather menggabungkan skrin dengan teknologi ketahanan seperti Anti-Scratch, Anti-Fall, dan tahan air sehingga kedalaman 6 meter. 

Pensijilan tahan jatuh kaca lima bintang yang pertama dari SGS Switzerland, KunLun Glass, menubuhkan standard baru untuk ketahanan skrin.

Dengan ketahanan sepuluh kali lebih kuat daripada siri Mate sebelumnya hasil daripada 10-quadrillion level nanocrystal pada skrinnya. 

Bateri yang Lebih Pintar, Penggunaan Yang Lebih Lama 

Peranti utama ini juga dilengkapi dengan teknologi bateri yang dipertingkatkan dengan Super Energy Boosting Technology untuk memaksimumkan sepenuhnya keupayaan telefon korang. 

Untuk mencari titik manis antara hayat bateri, pengecasan pantas dan mudah alih, HUAWEI melengkapkan telefon pintar utamanya dengan 4,700mAh dan 66W HUAWEI SuperCharge. 

Di samping itu, Mod Kecemasan Bateri Rendah daripada HUAWEI menggabungkan bateri spesifikasi tinggi dan teknologi SuperEnergy Boosting untuk memanfaatkan sepenuhnya potensi telefon korang. 

Membolehkan korang terus berjalan walaupun berada dalam keadaan yang sukar, memberi korang sehingga 2 jam standby atau sehingga 12 minit panggilan telefon dengan hanya 1% bateri. 

Langkah-Langkah Dipertingkatkan Untuk Melindungi Privasi Pengguna 

Tidak perlu risau lagi kerana maklumat peribadi korang selamat dengan Huawei AppGallery kerana ia mempunyai pemeriksaan keselamatan terbina. 

Dengan mekanisme pemeriksaan privasi 4 peringkat yang menyediakan privacy lengkap dalam apa jua keadaan: 
  • Pengesahan nama sebenar developer 
  • Empat langkah pemeriksaan keselamatan 
  • Keselamatan pemasangan 
  • Operasi pertahanan 
HUAWEI memastikan bahawa aplikasi selamat dari peringkat pembangunan sehingga ia dipasang dengan pemeriksaan keselamatan terbina dalam. 

Dengan hanya satu klik, pengguna boleh mengimbas virus, menyemak scammer, melindungi privasi korang, dan petua keselamatan. 

Memperkenalkan EMUI13 

Dalam meneruskan matlamat mereka untuk mewujudkan antara muka pengguna yang produktif dan cekap, Mate50 akan menjadi yang pertama untuk menggunakan EMUI13 untuk memberikan pengguna mereka Super Device Experience. 

HUAWEI komited untuk membangunkan antara muka pengguna yang menyenangkan dari segi estetika dan fungsi. EMUI13 merangkumi elemen antara muka pengguna yang dipertingkatkan melalui Widget Perkhidmatan yang boleh memaparkan semua data yang diperlukan oleh pengguna.

Tidak lupa fungsi di belakang tabir, EMUI13 akan membantu korang membebaskan sehingga 20GB ruang pada peranti korag dengan menggabungkan data yang serupa, memampatkan program yang jarang digunakan, dan mencegah muat turun berlebihan yang mungkin tidak diketahui oleh pengguna. 

Untuk maklumat lanjut, mengenai berita terkini atau promosi mengenai Siri Mate50, sila layari Laman Web Rasmi HUAWEI, laman Facebook atau Instagram rasmi HUAWEI. 

No comments: