::TIPS MINYAK PELINCIR UNTUK KELAJUAN TRAFFIC::

Korang cari traffik? Kecewa dengan traffik korang yang sekejap naik sekejap turun, atau tak naik naik tu? Kita sama! Korang mesti kerap cari cara nak menaikkan traffik tu kan. Apa kata sekarang ni kita cuba cara lain pulak. Cara ni bagi Saya memang tak pernah tengok lagi, tapi best!Saya jumpa cara ni kat blog Magrib Aristo , Blog Luna , Blog Putera30 Jom try cara ni! Cara cepat menaikkan traffik blog korang! p/s : baca entri ni sampai habis dulu sebelum buat Cara nya begini: - Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik. - Korang hanya cuma perlu meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web korang.

p/s : baca entri ni sampai habis dulu sebelum buat
Cara nya begini:
- Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.
- Korang hanya cuma perlu meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web korang.

  1. tengku nizam 
  2. mizz shizu 
  3. Myself V3 Me 
  4. Blog Hanz 
  5. Bimie's World 
  6. Farah Syafikah 
  7.  Qila Razak
  8. Cekla 
  9. Miss Yaty 
  10. Maghrib Menjelma 
  11. Bila Luna Berkata 
  12. Putra30 Photographer 
  13. Internet Tutorial 
  14. Cik Gadis 
  15. no sayuq 
  16. ::K:H:A:Z:: 
 
PERATURAN!!!
1. Sebelum korang meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog korang, sila hapuskan link nombor 1.
2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.
3. Setelah itu masukkan link korang di urutan bawah (No.16).
***So urutannya jadi mcm nie… 

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:
Bila posisi korang pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625
 
#Pesanan penaja:: bila buat benda ini kena jujur jangan pikir diri sendiri ok!! sharing is caring,SELAMAT MENCUBA

1 comment:

♥..cik_mas..♥ said...

hahaha..soalan utk tips bloging tu dr kamu lah..heheh :)

share dgn bloger lain juga..hikhik