NO MORE BLOG?

assalamualaikum buat semua. tadaaa! i'm back. tatkala hari puncak aku menggila , di situ juga muncul kesemua idea sengal. err apa aku cakap nih? eherherher -_-" . ekceli  banyak sebab aku macam chipsmore  update blog  ni. antara sebab nya aku tengah bercuti. tapi apa kaitan cuti dengan tak update blog? haa nampak kan alasan disitu. eherherher. aku lama tak singgah taip entry sebab line broadband dah macam siput kena gam. so daripada aku terus je membaling laptop ,baik duduk diam atas simen , bawa biskut dan hayati kehalusan seni dinding rumah. itu satu tips buat korang yang mengalami sindrom tahap dewa macam aku. cubalah amalkan, lepas ni gerenti korang akan dibawa ke satu tahap yang rasa nak hentak kepala dekat dinding pula.

 ada ura -ura yang cakap aku lama tak update sebab sakit kuat , berhenti blogging. so untuk jawapan tu nantilah aku bagitau kemudian. sama ada berhenti menaip atau masih lagi berkarya akan diputuskan nanti. tapi yang pasti aku masih di kampung halaman, mengira detik untuk ke fasa baru . yer fasa baru melangkah ke semester baru , tahun baru , dan semestinya semangat baru. tapi semua itu macam aku bagitau nanti. bak kata ayat miss aydah ; ngade enn! pastu buat mimik muka macam petak bulat mata ,><. so apa - apa nanti aku update kemudian yer brader dan sistah sekalian. oh yer lupa pula. salam maal hijrah buat semua .noktah...


Bebot Menderum : entry tengah malam, idea pun tengah malam la -_-" 

4 comments:

aydah ahmad said...

thanks for tagging hubby ! tamau laa stop bloging .hmm ngadeee enn ! btw salam maal hirah semoga tercapai impian dan azam baru tuh akan terlaksana bukan hangat-2 tahi ayam taw ! . hee . .

RinsyaRyc said...

sempat lak die kutuk petak. -_-
Hubby, u kalau nak stop blog, u bagi kat ai password & email. biar kitorang berdua ajeh yg sambung blog awak. #mcm larat je bunyik.

salam maal hijrah , semoga sihat hendaknya... :)

CekbOlat-bOlat said...

wah org femmes -,-"

ahsfantasy24 said...

Sama-sama hijrah ke arah
kebaikan :)