assalamualaikum buat semua. tadaaa! i'm back. tatkala hari puncak aku menggila , di situ juga muncul kesemua idea sengal. err apa aku cakap nih? eherherher -_-" . ekceli  banyak sebab aku macam chipsmore  update blog  ni. antara sebab nya aku tengah bercuti. tapi apa kaitan cuti dengan tak update blog? haa nampak kan alasan disitu. eherherher. aku lama tak singgah taip entry sebab line broadband dah macam siput kena gam. so daripada aku terus je membaling laptop ,baik duduk diam atas simen , bawa biskut dan hayati kehalusan seni dinding rumah. itu satu tips buat korang yang mengalami sindrom tahap dewa macam aku. cubalah amalkan, lepas ni gerenti korang akan dibawa ke satu tahap yang rasa nak hentak kepala dekat dinding pula.

 ada ura -ura yang cakap aku lama tak update sebab sakit kuat , berhenti blogging. so untuk jawapan tu nantilah aku bagitau kemudian. sama ada berhenti menaip atau masih lagi berkarya akan diputuskan nanti. tapi yang pasti aku masih di kampung halaman, mengira detik untuk ke fasa baru . yer fasa baru melangkah ke semester baru , tahun baru , dan semestinya semangat baru. tapi semua itu macam aku bagitau nanti. bak kata ayat miss aydah ; ngade enn! pastu buat mimik muka macam petak bulat mata ,><. so apa - apa nanti aku update kemudian yer brader dan sistah sekalian. oh yer lupa pula. salam maal hijrah buat semua .noktah...


Bebot Menderum : entry tengah malam, idea pun tengah malam la -_-" 

NO MORE BLOG?

by on 27.11.11
assalamualaikum buat semua. tadaaa! i'm back. tatkala hari puncak aku menggila , di situ juga muncul kesemua idea sengal. err apa aku c...
assalamualaikum kepada semua... 



hari ini kita dikejutkan dengan pemergian penyanyi cilik  yang popular dengan lagu Baby iaitu Justin Bieber. JB dipercayai terbunuh akibat ditikam oleh sekumpulan penjahat. sesungguhnya suara Justin Bieber akan dirindui sepanjang masa. R.I.P Justin Bieber!! 

***** TRANSMISSION END *****
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
believe it? don't believe it man!! its such a rumors ! eh kemon la stop posting berita yang palsu boleh tak? hari tu cerita pasal jackie chan mati pastu Cut Tari. sekarang post dekat pesbuk cakap JB mati. memang la aku tak amik port pasal JB. tapi at least stop annoying people with that stupid rumors! cube kalau ada orang tulis kat pesbuk dia cakap korang dah mati " POLAN DALAM KENANGAN 2010 - 2011" . sakit hati tak bila tau berita itu palsu. grrr lagi satu bukan pasal R.I.P ni jer lagi satu pasal khabar angin yang tahap dewa. sebagai contoh "ESOK NEGARA MALAYSIA DAH BERTUKAR NAMA JADI NEGARA ZORAGON" tolonglah pakcik,makcik,abang ,kakak dan sengakatannya berhenti sebarkan berita palsu.memang aku tak percaya tapi kalau orang lain yang terus percaya benda - benda camtu? stop annoying people ok! and one more thing, I HATE CHAIN MESSAGE!!!! 

bebot menderum : banyak betul propa dalam pesbuk . sebenarnya dah boleh tukar dah jadi propabook.

R.I.P JUSTIN BIEBER

by on 19.11.11
assalamualaikum kepada semua...  hari ini kita dikejutkan dengan pemergian penyanyi cilik  yang popular dengan lagu Baby iaitu Ju...
assalamualaikum ! puhhhh tiup sikit dekat blog ni. berhabuk sebab lama tak update blog. agaknya spiderman pun dah bersarang. dulu time busy exam bukan main lagi idea mencurah - curah dalam gandum tapi bila dah habis exam satu pun idea tak ada. oh yer aku dah tamatkan semester 3. hopefully semua result nanti keluar seperti yang diharap. amin!

tengah aku memikirkan idea nak taip entry tup,tup.. terlintas pasal masa depan. agaknya siapalah yang bertuah jadi bini aku,eherherher,, sekarang ada pre wife jer. bini A dan bini B.anak pun aku ada sorang. tak caya korang klik ler benda - benda tuh. so sekarang aku dah ceraikan bini - bini aku tuh. anak pun dah hantar ke pusat kebajikan. sekarang terfikir kalau dah dapat bini , macam mana pula rupa anak aku? ada macam bapak dia tak? idea terfikir macam mana anak aku nanti sebab tertengok album lama - lama aku dulu. 
no wonder rambut aku masih tercacak sebab dulu pun rambut aku dah tercacak haha

 tu mak aku eherherher...

 yang ini pulak bapak aku... 


tersesat sorang kat situ..







semua gambar ni bapak aku yang ambil . adik beradik aku memang ada album sendiri. time kiteorang kecik - kecik dulu bapak aku memang akan ambil gambar kiteorang setiap bulan. so tak hairanlah minat bapak  aku  dengan dunia fotografi dah turun kat aku. so semua ini kita hanya mampu merancang.Dia yang merancang dan menentukan segalanya.  oh yer lupe pula, borang pencalonan isteri untuk aku dah dibuka. eherherher....

Bebot Menderum : mengira detik untuk penjenamaan semula :)




Bebot Menderum : ada lagi tiga paper weyh untuk final exam ni, wish me luck.. *tahannafsu* kejap haha.....