Jubah Raya 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua 


Disebabkan ada  permintaan daripada beberapa orang pembaca Blog Budak Pacak pada entry Jubah Lelaki Terkini yang inginkan senarai Jubah Raya 2014 , kali ini Budak Pacak bawakan khas untuk korang . 

Pada entry kali ini bukanlah untuk menunjukkan jubah mana yang paling cantik atau sebagainya, cuma ini dari segi pemerhatian Budak Pacak yang merasakan jubah mereka antara jubah lelaki yang terkini sesuai untuk dipakai pada raya nanti. 

Umar - Jubah Binqareem



Aimaan - Jubah Zadya 



Jubah Arkan Rizqi 




Jubah Qirana 


Jubah Zaheer - Souq 



Jubah Clnkish 



Urban Thobe 




Jadi inilah antara koleksi jubah lelaki yang nampak menarik pada Budak Pacak. Dari segi pemerhatian Budak Pacak , rata - ratanya menyukai jubah  lelaki moden kerana dari segi kreativiti gaya dan kualitinya. Akan datang , Budak Pacak bersama - sama blogger lain dalam satu projek khas berkaitan dengan pemakaian lelaki. Nantikan ... 

p /s ; terkedu bila ada pereka fesyen yang terlalu ' ghairah' mereka baju melayu sampai hilang konsep. Ada ke patut Baju Melayu lengan tak ada, fikirkan...

12 comments:

Ismi Ana said...

Perghh..lawa2 jubah lelaki dia..

Hans said...

suka jubah yang 1st
cantik lah

Aishah Ahmad said...

memang lawa.

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Smart smart!!! Kalau ada suami ni, dah lama grab satu.. hehehe nak beli untuk ayah, takut dia tak minat baju ala ala orang muda ni.. hehehe

Marou Apple Hijau said...

Jubah Binqareem nampak macho

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Ambe suka pakai jubah...Nmpk lebih kemas. Tahun ni ambe try jubah dari mia rania. Mungkin kurang menarik berbanding yg ada dlm entry ini. Tapi ambe suka semua design yg ada. Thanks sebab berkongsi info.

Promosi Cantik D'Hari Raya said...

Jom support Jubah Arkan Rizqi

Khai Artzfar said...

@Ismi Anacantik bukan

Khai Artzfar said...

@Hanstry la beli satu hehe

Khai Artzfar said...

@✿AINAA ROSEBERRY✿beli ja la satu hahaa

Khai Artzfar said...

@✿AINAA ROSEBERRY✿beli ja la satu hahaa

Khai Artzfar said...

@Marou Apple Hijausama lah ,khai pun ada satu