May 18, 2015

Hotel Pilihan Di KLIA 2

Hotel Pilihan Di KLIA 2  | Mesti ada di antara korang yang tiap kali nak fly, runsing kalau dapat flight pagi kan ? Nak pergi ke airport pun satu hal. Public transport bukannya ada 24 jam. Lagi satu masalah bila balik dari travel atau arriving kadang penat, jet lag bagai. 



Buat korang yang berada di KLIA 2, apa kata berehat di  Plaza Premium Lounge yang terletak di Getaway KLIA 2. Disini segala kemudahan dan kehendak korang boleh didapati. 


segala - galanya ada disini. Merangkumi hotel yang serba lengkap korang boleh pilih untuk menginap disini mengikut jam. Pendek kata sesuai untuk korang yang nak short nap, atau nak mandi ke apa. 



Yang bestnya disini terdapat flight information. Jadi tak perlu risau dan rushing nak naik ke atas untuk lihat jadual penerbangan korang. Bagi memastikan setiap pengunjung yang datang berpuas hati, setiap bilik telah direka khas untuk keselesaan mereka . 




Budak Pacak akui bila stay disini memang selesa. Maklumlah terhindar dari bunyi - bunyi bising. Dibuka 24 jam, setiap pengunjung yang menginap disini layak untuk menikmati buffet makanan yang turut disediakan di ruangan lounge 

Thank you so much Madam Swee Lin for this gift 



So kalau korang yang stay 1 malam dekat sini boleh eat like boss, sleep like king ! Budak Pacak ada juga compare hotel lain sekitar KLIA 2  dan Budak Pacak boleh katakan bilik di Plaza Premium Lounge ini antara yang terbesar dan mesra pengguna 


Jadi buat korang yang nak travel atau baru balik travel, rasa nak rehat tu silalah ke Plaza Premium Lounge. Bukan sahaja di KLIA 2 , malah Plaza Premium Lounge ini turut mempunyai cawangan  di KLIA , langkawi , Pulau Pinang dan seluruh dunia 

Untuk maklumat lanjut boleh layari

website : http://www.plaza-network.com

Contact  

Malaysia
t: +603 8787 2323 (Kuala Lumpur)
t: +604 643 7340 (Penang)
t: +607 598 7437 (Johor)
t: +604 953 3112 (Langkawi)
t: +608 246 1678 (Kuching)
t: +608 841 3190 (Kota Kinabalu)


Terima kasih Plaza Premium Lounge Getaway KLIA 2 untuk hospitaliti yang tip top! Akan datang entry Budak Pacak mengenai The Green Market Restaurant


2 Budak Rambut Pacak Komen:

careno said...

Uihh.. menarik..

adarain said...

design cantik dalam tu. Ada rezeki kalau jalan jauh boleh lepak situ.