Powerbank ABS Ringan Dan Eksklusif

Bercakap pasal powerbank ni, dah macam satu kewajipan untuk setiap pemakai smartphone. Bak kata orang, kalau takde powerbank ni tak boleh hidup. 


Ibarat penyambung nyawa bagi telefon bimbit korang, powerbank ini mempunyai kapasiti dan reka bentuk yang berbeza. Bagi aku sendiri, bab powerbank ni memang cerewet. Tak kisah kalau bayar mahal sikit, janji powerbank tu ringan, kapasiti kuasa mencukupi untuk tampung 3 gadget aku yang sentiasa aku bawa ke mana sahaja 




Untuk itu, aku nak recommend dekat korang powerbank ringan yang baru sahaja diperkenalkan di Malaysia iaitu Powerbank ABS. ABS ni bukan abs muscle bagai tu ye. Tapi ni jenama bagi powerbank eksklusif , ABS.



Aku suka powerbank ABS ni sebab dia sangat ringan. Cuma 18Gram sahaja. Selain itu, bentuk dan warna - warna pilihannya sangat eksklusif. Macam aku punya warna putih, banyak kali jugaklah orang tertipu sebab ingatkan ini smartphone. LOL 

Bentuknya yang lebar sesuai sangat kalau nak charge dan letakkan di atas powerbank ini sebagai alas.Antara ciri yang best dekat Powerbank ini 

- cepat charge 
- bentuknya yang compact 
- ada CPU Cut Control yang akan matikan sendiri powerbank ini bila phone korang dah fully charge
- Lampu LED yang menunjukkan tahap bateri powerbank
- Flash light yang unik - Dua output yang membolehkan korang charge dua devices dalam satu masa




Powerbank ABS Model J18G ni berkuasa 12000 dan berharga RM179

Selain itu, kalau rosak ke apa , korang jangan risau sebab powerbank ini mempunyai dua tahun warranty dan perlindungan 100% guarantee. Kalau rosak, korang boleh terus tukar 1 to 1 ke powerbank yang baru



So untuk korang yang berminat, boleh dapatkan powerbank ABS di cawangan berdekatan DISINI . Susah nak kesana? Haa korang boleh je beli online melalui 11street. Dah la mudah dan siap ada diskaun khas untuk korang bernilai 20-30% diskaun sehingga 31 Ogos ini sempena dengan Merdeka Sale

Jadi klik link ini cepat dan dapatkan Powerbank ABS dengan harga yang murah!
11 Street Store Link:  http://bit.ly/ABS_11Street

1 comment: