August 26, 2016

Senangnya Travel dengan OYO

Salam semua! Buat kaki travel dan korang yang sukakan travel wajib baca entry ini! Sebabnya aku nak kongsi dengan korang tips travel dengan mudah menggunakan OYO.



Mesti korang terfikir apa itu OYO kan? Yoyo ke? Haa mesti pelik kan? OYO ini sebenarnya aplikasi mudah alih yang membolehkan korang tempah bilik hotel atau mana – mana penginapan dengan mudah. Yang bestnya banyak benda yang unik dan menarik mengenai OYO ini. Nak tau kenalah baca sampai habis!



Banyak diskaun dan keistimewaan !
Haa kalau nak tau selama aku travel, tak pernah jumpa aplikasi yang gempak macam ni. Mana taknya, dengan OYO korang akan dapat banyak diskaun dan keistimewaan seperti percuma RM50 bila pertama kali download aplikasi OYO, diskaun 20% dan banyak lagi. Jadi tunggu apa? Download sekarang dan ianya PERCUMA !


Cuma goncang dan ketahui hotel yang berdekatan korang
Ini best! Tak tahu hotel apa yang berada berhampiran korang? Don’t worry guys . Korang Cuma perlu goncangkan phone korang, dan senarai hotel yang berdekatan korang akan muncul di layan skrin phone. Best kan? Just shake ye

Hampir seluruh dunia aplikasi ini bakal diluaskan



Untuk pengetahuan korang, aplikasi OYO ini masih lagi baru. Namun begitu, dah banyak tempat yang ada OYO. Tak percaya korang try la cek di aplikasi OYO. Di seluruh dunia pun macam tu. Kalau tersesat tak kisah sebab kan ada OYO

Banyak keistimewaan OYO ini dimana korang boleh book hotel dengan mudah cepat dan harga yang jauh lebih murah.

Cara untuk dapatkan harga hotel lebih murah dengan menggunakan OYO
1.    Korang download aplikasi OYO Rooms DISINI, Dah download jangan lupa masukkan code OYO10X dan orang akan dapat FREE  RM50 di dalam akaun OYO


2.    Nak diskaun 20% ? Apa kata korang gunakan code yang OYO bagi pada aku ni khas untuk korang kaki travel, Cuma masukkan MYBUD377 dan korang akan dapat diskaun 20% untuk tempahan hotel. Jimat kan!

promosi terkini!


3.    Selalu semak aplikasi OYO. Sekarang ni ada promosi Merdeka. Dimana ada promosi disitulah ada kelebihannya. Cepat semak!
Selain goncang, korang pun boleh je pilih hotel di kawasan yang korang inginkan. Cuma search je kawasan yang korang nak dan akan keluar senarai hotel tersebut. Korang pun boleh pilih samada nak bilik sorang ataupun berdua
Selain itu, korang juga boleh pilih OYO Premium. Bilik premium ini of course jauh lebih besar dan best. Tapi gunakan OYO dah confirm best!
Dah booking apa semua, nanti SMS  confirmation akan masuk ke korang punya text inbox dan juga email


Boleh percaya ke aplikasi OYO ni? Haip! Apa yang tak percayanya. Banyak hotel dah bekerjasama dengan OYO ini. 
Siap ada signboard bagai lagi
Bagi aku kenapa korang perlu menggunakan OYO
-       Lagi cepat dan pantas
-       Jauh lebih selamat dan yakin
-       Banyak diskaun dan kelebihan
-       Kelebihan hotelnya yang jauh lebih bagus dan kualiti pada harga rendah
-       Aplikasi yang unik, cuma goncang untuk ketahui hotel yang terdekat
-     Kaedah pembayaran yang mudah iaitu menggunakan Paypal, Debit atau Card Credit dan secara tunai
cantik kan? 

Perasan tak atas meja tu? Semuanya khas dari OYO 

So kalau  korang nak cari aplikasi hotel murah dan mudah, aku highly recommend OYO! Mesti pilih! Jangan lupa untuk download aplikasi OYO dan share code diskaun yang aku dah bagi tadi

Untuk maklumat lanjut korang boleh layari
Twitter: @OYORooms
Facebook: OYO.Malaysia

p/s:  Nampak tak ada ruangan Chat With Us dekat bawah ni? ada masalah drop je comment dekat situ dan dorang akan reply. Mudah kan? 



OYO PILIHAN BUDAK PACAK !

1 Budak Rambut Pacak Komen: