September 06, 2016

Khidmat Pengacara Majlis Yang Terbaik Dan Murah

Bercakap mengenai perkhidmatan pengacara majlis , mesti korang nak cari individu atau mereka yang berpengalaman, atau yang terbaik mengendalikan sesebuah majlis bukan? Bak kata orang, tanpa pengacara majlis atau Emcee , maka tidak meriahlah sesuatu majlis itu . 


Sekarang ni dah jadi trend kena ada pengacara majlis ni, tambah - tambah yang buat event di dalam dewan tertutup. So kali ini aku nak recommend seseorang ni haaa! 

 Nampak je macam pendiam,sekali bila dah  dapat microphone, dapat bercakap, fuhh bukan main lagi! 




So aku nak perkenalkan korang dengan Saudara Hariri Zolkifli. Abang handsome kita ni  lulusan Bachelor Degree of Mathematics tau dan mempunyai segala pakej yang ada. 

Dah banyak event korporat dan lain - lain yang hire dia. Talented la katakan, mesti orang  nak hire kan? 


Nampak tak? Membebel bukan main lagi 



Kalau nak tahu, Hariri  ni  berpengalaman mengendalikan majlis - majlis korporat , santai dan pelbagai majlis sejak tahun 2006 lagi. Malah kerap kali jugalah beliau dijemput menjadi emcee di Majlis perkahwinan

Selain petah bercakap depan orang ramai, jangan tak tahu, bahawa Hariri ini juga merupakan Co-Host di  TV Al - Hijrah untuk rancangan dokumentari,  Per Square Foot Musim Kelima yang bersiaran baru - baru ini. 






Mengenai harga perkhidmatan pula, jangan risau kerana beliau  akan berikan harga yang terbaik mengikut bajet dan majlis korang. Kalau dah tak bertanya mana nak tahu kan? Cuba tanya dan boleh je runding 


Jadi kalau korang nak dapatkan khidmat pengacara majlis terbaik , aku highly recommend sangat dia ni haa! 

Antara majlis  yang pernah dikendalikan oleh Hariri 

  • UiTM, 
  • Sime Darby
  • Permodalan Nasional Berhad (PNB)
  • I&P Group
  • Volkswagen
  • Johor Biotech, 
  • Upeca Aerotech
  • Global Leadership Awards
  • Malaysia Social Media Week (MSMW)
  • McMillan Woods
  • Global Awards
  • ASCOPE
  • GCC-Malaysia
  • IGEM
  • HORTI Asia
  • Nando’s Malaysia
  • Encorp Berhad dan banyak lagi 
Perkhidmatan yang disediakan antaranya seperti 

  • Annual Dinners
  • Awards Presentations
  • Conferences / Conventions /Seminars /
  • Symposiums
  • Gala Dinners (Formal, Semi-Formal)
  • Opening / Closing / Special Ceremonies
  • Product / Service Launches
  • Sales Conventions / Kick-Offs
  • Special Event 
Untuk dapatkan khidmat pengacara majlis / emcee , hubungi 

Hariri Zolkifli 
Email : haririzolkifli@gmail.com 
Instagram : @haririzolkifli 

p/s : banyak bagi inspirasi dekat aku :) 

0 Budak Rambut Pacak Komen: