Total Pageviews

Duta Baru Portal Hiburan TONTON

Siapa tengok TONTON ? Haa portal TONTON ye, bukan tonton televisyen ke apa. Kalau yang dah tahu, portal online Nombor 1 di Malaysia ini sudah lama bertapak .Sesiapa yang nak tengok drama, live atau apa - apa rancangan korang boleh je tengok di TONTON. Terbaru, bertempat di Desa Balqis, Melaka TONTON telah memperkenalkan wajah terbaru TONTON dan juga duta terbaru mereka Sempat jugaklah aku ke sana siap bertemakan #BerkampungMacamVIP lagi. haa rare betul gi event pakai Kain batik. Mood kampung la katakan 

Kalau nak tahu, 2 duta TONTON yang terbaru adalah Saharul Ridzwan dan Mia Ahmad. Dua - dua tengah letop sekarang! 

Dekat TONTON ni, korang boleh tengok siaran - siaran Media Prima secara HD dan yang bestnya lagi dapat tengok drama terbaru lebih awal sebelum ditayangkan di TV Antaranya seperti Cinta Roller Coaster dan Secret Lover. Selain itu, program eksklusif Tonton seperti Hijab Chic, Crazee Stupid Stuff, 1001: Celebrity Encounters dan Cinta Masam Manis merupakan program yang wajib korang tengok.

Dengan TONTON korang boleh jadi VIP tau! 

Macamana nak melanggan pakej VIP terbaru ni ?
  1. Boleh melanggan pakej VIP serendah RM3 yang menawarkan program siaran langsung, saluran premium dan arkib video tonton melebihi 23,000 jam tanpa sebarang iklan video.

Plan bermula pada harga?
  1. RM3 - 1 hari
  2. RM5 - 7 hari/1 minggu
  3. RM10 - 1 bulan
  4. RM96 - 1 tahun

Apapun, korang yang  bukan VIP  TONTON  tu, jangan risau sebabnya korang masih boleh menikmati program yang disajikan secara percuma contohnya macamberita, bual bicara dan program yang bersiaran secara langsung dan banyak lagi lah! Malah korang masih lagi boleh menonton 2 episod pertama setiap drama bersiri lama dan baru tanpa bayaran! Best kan? Yang VIP of course all access! Barulah #TontonMacamVIP Apapun tahniah TONTON! Lepas ni bolehlah tengok siaran - siaran Media Prima secara HD dan terkini!

Untuk maklumat lanjut mohon godek 
Facebook : tontonMY 
Twitter :  tontonMY
Instagram : tontonMY
Hashtag #tontonMY #tontonMacamVIP
Hubungi TONTON di LIVE chat service atau di talian 03-2717 2020!


No comments: