February 13, 2017

Minum Minuman Coklat Boleh Kurus?

Minum Minuman Coklat Boleh Kurus?  Biar betul boleh kurus? Tambah pula coklat kan yang sudah pasti ada kalori tinggi. Tapi percaya atau tidak, dengan pengambilan BodyDream Coco - S, mampu membantu korang untuk turunkan berat badan 





Baru - baru ini, BodyDream Coco - S, bersama blogger dan founder nya telah adakan satu sesi meet up bagi menerangkan mengenai khasiat pengambilan BodyDream Coco - S dan juga melancarkan program cabaran 15 hari kurus Blogger. 




A photo posted by KURUS CEPAT CARA SELAMAT (@bodydream.official) on




Ye weh terang - terang kiteorang kena fight untuk kurus hahha sebab ada hadiah yang ditawarkan untuk blogger yang berjaya mencapai kriteria dikehendaki. Nampak tak Coco - S ni berani ambil risiko bagi membuktikan yang produk dorang berkesan 



Mesti korang tertanya dah nama pun coklat kan? bagaimana ianya berfungsi?  BodyDream Coco Slimming Drink mengandungi Swiss Coco untuk meningkatkan metabolisma, membantu kehilangan berat badan, melambatkan proses penuaan, dan menguatkan lagi tulang dan mengawal tekanan darah korang.




 Selain Swiss Coco, BodyDream Coco Slimming juga mengandungi Flaxseed yang akan mengawal kadar gula dalam darah, Estrak Biji Anggur yang akan tinggi anti-oksida, mencantikkan kulit, menghalang radikal-radikal bebas yang boleh merosakkan sel, dan juga kandungan Garcinia Cambogia yang mengawal selera makan korang secara semula jadi, mebakar lemak, meningkatkan tenaga, dan menghalang pembentukan lemak asid. Pendek kata banyak khasiatnya di dalam produk ini 



Aku dah cuba minum produk ini. Memang sedap weh! Kena dengan selera aku, tak manis sangat dan light. So pengalaman aku minum  BodyDream Coco - S, betul ke boleh kurus? Boleh, aku sendiri turun 5kg. TETAPI ..... haa korang kena ingat ni sampai bila - bila. Cara nak kurus, tak ada satu produk pun yang kalau korang minum boleh turun TANPA lakukan apa - apa aktiviti. Kalau betul ada, itu bukan lah cara nak turunkan berat badan secara sihat. Aku tak tipu ya ni berdasarkan apa yang aku belajar since minor aku sendiri dalam sport science 

Jadi kalau korang minum any produk silalah lakukan aktiviti regangan sedikit dan minum air putih/air masak dengan banyak.Dapat berjalan sampai berpeluh pun dah okay, dan minuman ini akan membantu korang membakar lemak yang terkumpul. Trust me! 



Dengan pengambilan BodyDream Coco - S ni aku jadi cepat kenyang, so jaranglah makan sampai sekarang. hehehe 

Untuk korang yang ingin mencuba untuk minum produk ini korang , bolehlah follow 

1 Budak Rambut Pacak Komen:

Uncle Zuan said...

aku dah la makin buncit sekarang ni. nak try la !