Mudahnya Nak Bagi Hadiah Untuk Si Dia Menggunakan Printcious



To be honest dah lama aku single dan dah lupa macam mana perasaan  bercinta since 4 tahun lalu. At that time actually hampir nak masuk minang dah okay, hahaha LOL . Okay lupakan kisah lama sebab sekarang aku nak bagi tips macam mana nak tackle si dia dengan menggunakan idea mudah, jimat dan cantik!




Pelbagai Pilihan Hadiah Di Printcious

Seperti yang kita tahu, kalau perempuan ni kan dia suka benda-benda yang romantik,comel –comel gitu kan? Berbanding lelaki, sebenarnya tak kisah sangat hadiah tu dapat apa as long benda tu berguna, memang akan terus hargainya. Jarang nak jumpa lelaki yang suka benda-benda comel macam pillow, love letter dan sebagainya.

Untuk korang lelaki, yang buntu nak bagi hadiah apa dekat teman wanita korang, apa kata korang godek website Printcious, yang menyediakan pelbagai khidmat ready –to-made untuk pelbagai barangan eksklusif khas untuk korang,  special presents for her !



Macam yang aku cakap tadi, perempuan kan suka something limited kan? Apa kata korang try buat bantal, frame atau something yang boleh tulis nama dia atas barangan itu. Incase korang masih blur nak bagi apa, pergi je ke website dorang dan tengok pilihan yang ada, Mudah!

Hadiah Untuk Mereka Yang Bergelar Perempuan



Tak ada girlfriend macam aku? Hahaha no worries! Sebabnya ada pilihan hadiah untuk ibu dan adik perempuan korang. Di sini juga ada present ideas for women.
Untuk itu, aku cadangkan korang bagi mug yang terukir ucapan khas korang ataupun bagi frame canvas! Mesti dorang suka punyalah.

Jaminan Printcious



Okay satu lagi yang best dekat Printcious ni kan, dorang memang gerenti jaminan terbaik akan diberikan buat semua pelanggan! Bukan setakat harganya berpatutan, malah incase kalau ada kerosakan atau salah terima barang ke penghantaran penukaran balik barang secara percuma selama seminggu tau! Dan untuk korang yang beli melebih RM50 ke atas di semenanjung, penghantaran adalah PERCUMA!

Perkhidmatan Yang Disediakan

Okay selain yang disebut tadi, antara perkhidmatan  lain yang disediakan terlalu banyak untuk  disenaraikan,. So bagitau je event apa, kahwin, anniversary, birthday semuanya ada disini! Last but not least, if you are looking for best door gifts idea for guests, don’t forget to contact them. Or if you have any upcoming birthday party and would like to impress your guest, party photo booth is your best entertainment!

19 comments:

adianiez AIDA said...

Seriously aida lom pernah oder dgn printcious.
Bukan x suka tapi lom sempat belek apa nak di oder.
Jeles betol tgk ramai frens yg da dpt di tgn brg yg oder.
Cantik.
Warna nya outstanding!
Harga pun affordable!

Siti Rohaida Yusof said...

dah banyak kali jugak membeli hadiah kat printcious ni..boleh pilih yang ready made atau ikut kita kan nak create macam mane...

Jaja | Youth Skincare said...

So nice Printcious ni tau! Sebagai seorang perempuan saya setuju dengan kata2 admin..perempuan memang suka menda2 comel ahahaha... Printcious ni boleh customized kan kalau order? Sure comel dan ada sentimental value!

Shidah Abdullah said...

Baguskan sekarang. Banyak perkhidmatan yg memudahkan. Klik2 tak jenuh nak travel ke kedai.

Faries said...

Cantik!! Mudah lah nak bagi hadiah lepas ni dengan adanya printcious. Boleh la sambar satu lepas ni nk print gambar sendiri dulu =P

Ezna Ahmad Khalili said...

Pernah order barang kat printcious untuk hadiah harijadi dan jubin yang tulis kata motivasi. Banyak juga pilihan. Nak bagi kat cikgu, kawan, suami dan lain2.

Emilinda said...

Printcious ni memang dah tak asing lagi dah. Dari zaman emi blaja lagi duk order hadiah dari printcious, Suka la benda2 yg boleh customize gini.

Amanda Suria said...

Alaaa..dah buat dah ke..akak blom balas lagi email diorang...nanti nak buat jugak la..well memang orang perempuan suka je dapat hadiah yang sweet2 gitu...akak plak memang mimpi la nak bagi cik abg hadiah2 cenggini..dia bukan suka pun...dia jenis brutal..tak suka romantik2 ni

Fieza Sani said...

Insyaallah, nanti jumpa la mrs right nya.. The best, lambat sikit muncul.. Hehe..kalau printcious ni, penah cuba design hadiah ikut kreativiti sendiri.. Mmg best..

Mimi Azirah said...

Printcious nih memang banyak pilihan hadiah tau. Yang paling best kkta boleh custom sendiri ikut design yang kita suka.harga pun berbaloi

AyuArjuna BiGoshh said...

memang pernah beli brg kat sini..beli mug time tu..not bad design dia cantik2 dan emmang puas hati..blh rekomen dan repeat balik pembelian kat sini

Wawa Ashihara said...

Wahh ada kisah terdahulu ye? Takpe ada rezeki ada lah nanti kan.. Hehe.. Btw, printcious ni mmg best sbb slh satu website yg boleh custom sndiri design ala yg kita nak utk hadiahkan buat yg tersayang.. Wawa penah beli kt sini mmg best sbb memuaskan hati pelanggan... Bnyk ada kat dlm ni brg utk dihadiahkan..dan wawa tertarik dgn semuanya.. Sbb bkn mudah nk buat custom sndri kan.. Sllu order siap tp xde kenangan dr kita.. Hehee..

Nik Khazami Nik aziz said...

bagus servis macam ni. paling best bila boleh dapat ganti kalau ada kerosakan dan kesilapan. kadang2 kedai kat kuar sana tak nak bertanggungjawab

Nadia Johari said...

memang mudah bila ada ptintcious ni, takyh fikir bnyak klai nk bagi hadiah ape. bestnya printcious ni hadiah kita design gmbr sendiri..hehe..klau tepek muka orang yang kita nk bgi tu mesti dia suka

Hanny Abdullah said...

Sis dah pernah masuk laman Printcious ni, memang banyak pilihan hadiah yang kita boleh choose, yang best tu boleh reka design sendiri, sis pun ada jugak dok reka2 design kat baju, kat mug..syiok..tapi tak checkout..just reka2 je..hehehe

rubydotmy said...

Printcious ni banyak betul produk untuk kita pilih sebagai hadiah. Ruby Ingat nak buat bantal. Boleh la hias rumah dan nampak Kelainan. Harga pun tidak mahal. Berbaloi-baloi. Print ajeee

Jia Shin Lee said...

I've placed orders on printcious before and I love their service, it was easy and quick and I love to customized my items, feels so special receiving it.

Zharif Azis said...

Tak ada lagi kawan special perempuan, bagi Khai je boleh ? 😋 hihi

Wow, mmg nmpak eksklusif lh kalau bg hadiah custom made mcm nie. Barulh si penerima rasa istimewa. Cara nk buat pon mudah je

Mawardi Yunus said...

bagus business macam ni. dapat print custom gambar lagi menarik. nampak effort nak bg hadiah kt orang kan