Murahnya Shopping Kelengkapan Raya Di Lulu Hypermarket !

Bila tulis pasal Lulu Hypermarket ni kan, aku rasa macam excited sangat! Sebab apa? Sebab dekat sini aku berani bet dorang antara pasaraya yang menawarkan pelbagai harga yang sangat murah dan berbaloi! 



Pasaraya Terkenal Di Tanah Arab Kini Di Kuala Lumpur
Incase korang tak tahu, Lulu Hypermarket ini mempunyai 132  cawangan di hampir seluruh dunia dan begitu terkenal di Tanah Arab. Berita baiknya lagi, pasaraya yang dijamin halal ini sudah pun beroperasi di Jakel Mall, Kuala Lumpur. Mengapa aku suka ke sini walaupun jauh dari rumah? 
1. 100% Barangan Diyakini Halal


Yes, kalau korang risau akan status sesuatu barang, datang shopping je dekat sini kerana LuLu sememangnya menjual 100% barangan yang diyakini Halal. Paling penting, tiada makanan tidak halal disini! 
2. Pelbagai Barangan Disusun Rapi

Belum pernah lagi aku ke pasaraya tengok pelbagai barangan dia disusun rapi. 



Semuanya begitu teratur macam dalam kamus bergambar! Bukan itu sahaja, kebersihan juga adalah keutamaan mereka. 
3. Promosi Menarik Dan Murah
Okay ini adalah punca kenapa aku sanggup menapak dari Shah Alam untuk kesini. Jika dibandingkan dengan tempat lain termasuk la di bawa rumah aku yang ada pasaraya M itu, disini harga dia sangat murah dan menarik. 





Malah kalau perasan sesetengah barang harga Lulu lagi mahal bagitau je dorang, nanti terus dorang buat pemeriksaan harga. 
4. Pelbagai Kekacang Dan Juadah Asli Timur Tengah
Bercakap mengenai Lulu, korang tahu tak dekat sini korang boleh dapatkan aneka kekacang, kurma, dan juadah asli timur tengah dengan harga yang berpatutan. 






Malah untuk aneka pemanis pula, setiap hari dibuat segar!
5. LuLu Celebrate



Ini juga merupakan salah satu tarikan utama Lulu!  Sebab mereka ada LuLu Celebrate yang menempatkan koleksi kain terbaik untuk nak buat saree, baju kurung dan macam-macam lagi!



Malah harga yang ditawarkan memang mampu milik dan fabrik pula berkualiti tinggi. 
6. Murahnya Baju-Baju Di Lulu Fashion Store 
Memandangkan dah nak raya ni, korang tak shopping lagi apa kata shopping je dekat sini sebabnya  di LuLu fashion Store, ada banyak pilihan pakaian untuk lelaki, wanita, kanak kanak daripada pelbagai jenama tanah air dan juga antarabangsa. 









Aku dah survey serius murah! Bayangkan satu set suit harga dia sekarang dalam RM300++ tak termasuk diskaun lagi. 
7. Promosi Hari Raya Lulu Connect 


Nama pun hyperstore kan. so macam-macam lah ada dekat sini termasuk pelbagai barangan elektrik dan gajet.







Sempena Hari Raya akan datang ada promosi raya yang super murah!
8. Wajib Beli 
Actually banyak benda aku nak suruh korang beli sebab semuanya best. Baik barang basah, kering, makanan sedia dimakan dan banyak lagi! 





So pastikan korang pilih satu persatu jangan tamak tau sebab hasilnya pasti memuaskan!
Untuk maklumat lanjut layari  www.luluhypermarket.com, Facebook, atau hubungi mereka di 017-644 4200.

19 comments:

luqman zakaria said...

belum pernah jejakkan kaki dekat lulu hypermarket lagi. nampak macam menarik..boleh ajak kakak aku pergi nih..jejalan cari barang dapur ke.hehe

Pamela Yeoh said...

wow murah nya barang barang ni. time for shopping

Emilinda said...

Eh biskut raya pn ada kat situ? Macam nak try pergi je. Ramai cakap murah dan berbaloi kat situ.

Mrs Puex said...

shopping situ memang heaven giler! boleh berjam-jam bertapa kat dalam tu.. dorang taknak buat branch kat shah alam ke? jauh sgt la nak ke sana..huhuhu

Hilmaslife said...

teringin sgt nak pegi sini..huahua meh la buka 1 kat shah alam..i am soo jealous tau...tgk bhn basah dia mcm segar2 je..

Ezna Ahmad Khalili said...

Bestnyer berbelanja kat sini. Barang basah nampak segar. Banyak section kat sini. Menariknya ada barangan dari timur tengah tu. Agak agak Turkish Delight ada jual ke?. Kalau pergi sini mauh sejam dua kat dalam ni.

Amanda Suria said...

Kalau kat sini kan akak memang suka pi kat bahagian pasar basah tu..biasa la akak kan..bahagian lain akak tak minat..hehehe...lagi satu area spices dia...huiiii best betul..

Nadia Johari said...

tak pernah jejakan lagi ke lulu hypermarket ni..dia dekat kwasan jakel kan..huaa,..nak ajak husband ke sini la..tengok macam-macam ada ye, dari barang dapur, dekorasi..eh semua adala kan

AyuArjuna BiGoshh said...

murahkannnnnn..akak boleh jadi hilang ingatan masa shopping kat sini. yang best barangan kat pasar dia ya ampun semuanya menarik rasanya nak grab semua brg kat situ huhuhu

Mawardi Yunus said...

tak pernah lagi weh sampai sini. dah lama teringin. katanya memang murah2 barang kat sini dan macam-macam ada. nantilah nak p

Mimi Azirah said...

Nasib baik Lulu nih jauh dan tak ada di area rumah saya. Kalau ada dah lama. Terjah. Sayur yang dijual segar segar kan. Lepas tu murah murah pulak. Memamg kalau ada di area rumah hari hari datang. Hahaha

Zharif Azis said...

Wahhh bestnya Lulu hypermarket nie. Macam2 ada. Siap ada kedai kain lagi. Mmg boleh royan klau dtg situ. Promosi pon banyak. Tambah2 nak dekat raya nie. Makin menggil sales dia. Patutlah haritu dtg ramai gila irg

Rawlins GLAM said...

Rawlins memang dah macam obses dengan membeli belah kat Lulu. Barangan murah, halal dan banyak pilihan.
Eh.
Bye. Rawlins nak pergi lagi.

Abby Onety said...

Banyak ya blogger malaysia berkunjung ke Lulu Hypermart, waahh... Abby tau nih pasti karena lagi banyak discount ya? Hehehee.... selamat berbelanja murah dan banyak pilihannya

Mek Onie said...

huyooooo! Ni kalau bawak mak aku ke sini berapa jam la agaknya dia duk dalam ni,ahaha... Produk dari A- Z ada haaaaa bawah satu bumbung dan mudah nak cari barang :D

dr-Life said...

Lately hear so much about this Lulu Hypermarket and Im kinda excited to visit this place and if can I want to check out the groceries there. from your photo, I can see so many choices and look fresh!!!

penaberkala nuar said...

Memandangkan lulu hypermarket tak jauh sangat dari office, pernah gi beberapa kali. Memang best, macam-macam ada. Harga pun okay. Not bad

Sunshine Kelly said...

Spotted a lot of things I can buy there. The prices also very reasonable and product varieties also quite complete. Can go there for shopping soon.

Arisa Chow said...

I want to visit the fabric section so badly! Why after i leave the country so many nice things appear!!