Total Pageviews

Laugh Die You | Stand Up Comedy Paling Kelakar Pada Tahun Ini!

Laugh Die You | Teater Paling Kelakar Pada Tahun Ini! | Sebut nama tajuk pun dah memang tahu akan kelakar apatah lagi bila melihatnya sendiri di hadapan mata korang . Laugh Die You menjanjikan satu persembahan Stand Up Comedy yang paling kelakar pada tahun ini. 

Membariskan pelawak terkenal dari Singapura , Kumar yang mempunyai aura tarikannya sendiri dan pelawak terkenal dari Malaysia yang sememangnya tidak akan buatkan korang kering gusi, Douglas Lim dan Rizal van Geyzel Tidak cukup dengan itu, hiburan paling kelakar ini akan dihoskan oleh Gurmit Singh atau lebih dikenali sebagai Mr Phua Chu Kang Dianjurkan oleh Popcorn Studio Sdn Bhd,  kegamatan malam tersebut bakal menjanjikan keriuhan gelak tawa hasil dari lawak - lawak gabungan Malaysia dan Singapura. Menjangkakan hampir 40000 penonton yang bakal menyaksikan persembahan ini di HGH Convention Centre bermula pada 14 dan 15 May 2015 ini

Buat korang yang berminat untuk hadir dan menyaksikan stand up comedy ini, boleh dapatkan tiket pada harga berikut 


-  RM308 (VIP)
-  RM258 (Gold)
- RM158 (Silver)
- RM108 (OKU Cardholder) 

Untuk pembelian tiket VIP dan Gold,  korang yang dapatkan tiket ini secara Early bird akan mendapat 15% diskaun sah sehingga 31st March 2015. Untuk korang yang tinggal jauh pula, ada berita baik buat korang. 

Dimana jika korang menginap di  Seri Pacific Kuala Lumpur, korang bakal mendapat harga diskaun RM340nett (normal rate at RM638nett) . Segala bukti pembelian tiket persembahan ini harus ditunjukkan sekali semasa membuat tempahan bilik Jadi, tunggu apa lagi dapatkan sekarang tiket korang sebab persembahan bertaraf 5 bintang ini bakal mencuit hati korang .Jumpa di sana nanti! 

Untuk tempahan dan pertanyaan mengenai Laugh Die You boleh hubungi (03)40494325/(03)40425555

No comments: