::KAMI CIKGU BLOGGER ::

salam to all geng kipas susah mati blogger sekalian. hari ini aku dengan bangganya nak memperkenalkan page atau blog kami cikgu blogger .actually page ini dah lama diwujudkan dalam facebook.admin untuk page ini adalah cik mas  dan cikgu fiq  . tujuannya adalah untuk :

  1.  mengumpulkan blogger guru pelatih dari IPG seluruh malaysia dan pelajar IPTA/ IPTS yang mengambil jurusan pendidikan atau perguruan.
  2. mengeratkan silaturrahim antara cikgu blogger
  3. berkongsi maklumat, pendapat dan isu semasa  
  4. kenalkan rakan-rakan cikgu blogger yang femes dan boleh sama-sama kongsi tips blogging
  5. buat gathering sesama cikgu blogger

 
so tak kiralah korang budak-budak IPG, cikgu- cikgu , yang mengambil jurusan pendidikan macam TESL , Sains Sukan dan lain-lain , korang amat dialu-alukan untuk join page ini dalam facebook. just klik 'kami cikgu blogger' untuk join page ini atau korang boleh klik " blog kami cikgu blogger " untuk ke blog cikgu blogger. actually sebelum ini dah ada gathering kali pertama dibuat cuma aku yang terlepas sebab time itu ada masalah sedikit. so kali ini gathering kali kedua akan diadakan di Times Square,Kuala Lumpur pada hari sabtu  26 hb februari ini. so jom sama-sama memeriahkan gathering kali ini.

yang memberontak dengan ekzos:: Khai Artz-Far @ Putera TESL 

::bebot menderum:: hari ini bebot blog aku genap berumur 3 bulan. harap dapat join gathering ini. nak jumpa sifu!!

4 comments:

♥..cik_mas..♥ said...

thnaks azfar.. ajak kawan2.. :)

Mata Pena Fadz said...

yeye...nk join gak...besh la.....
mri sume kwn2 guru.....kite join...yuk

k-artz chasez said...

@♥..cik_mas..♥ insyaallah..

k-artz chasez said...

@Mata Pena Fadzjom join..nhas klu tak join..hahaa