CARA UNTUK MENGESAN KAMERA CCTV DI TANDAS

Assalamualaikum dan salam sejahtera !

Merujuk kepada entry yang lepas [klik sini] mengenai Kaum Adam yang menjadi mangsa skodeng di tandas kumpulan Gay , ramai yang risau takut dorang pula yang menjadi mangsa selepas ini .

tagline pun alahai.....


Korang kena tahu, dunia sekarang ni bukan setakat perempuan, tengok lelaki buang air  pun dah jadi pemuas nafsu . Jadi di kesempatan ini Khai nak kongsi tips yang diperoleh baru - baru ini . 

  1. Sebelum masuk ke tandas , sila bawa telefon bimbit yang mempunyai aplikasi bluetooth 
  2. Turn On bluetooth dan cari devices yang ada. 
  3. Kalau korang terjumpa devices yang nama 'WDX2201' , 'CAM122' atau apa - apa yang pelik dan meragukan, batalkan saja niat korang untuk membuang air sebab kemungkinan besar terdapat wireless CCTV yang tersembunyi
Jadi jangan lupa untuk kongsi tips ini, mana tahu kalau lepas korang pulak yang jadi mangsa 



#Info dari Pegawai Forensik Bahagian Video dan Audio 

p / s : pelik - pelik zaman sekarang 

12 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Terima kasih atas perkongsian ni. Lepas ni nk amalkan...

Nabilatul Nadiah said...

Thanks for sharing , minta kebenaran nak share kat blog :)

Khai Artzfar said...

@✿AINAA ROSEBERRY✿jaga- jaga tak kira lelaki perempuan semua terkena

Khai Artzfar said...

@Nabilatul Nadiahsilakan benda yang baik elok dikongsi :)

Farid Laham said...

terbaik tips ni..aku kene ingt..

Khai Artzfar said...

@Farid Lahamlelaki pun dah jadi mangsa jaga2 bro

Marou Apple Hijau said...

Mintak jauh la kena rakam dalam toilet

Khai Artzfar said...

@Marou Apple Hijau itulah pasal minta dijauhi la

misz sheyla said...

hoih...mintah dijauhkan la dari kena rakam kt toilet...kdg2 kalo dah emergency dah xsempat dah nak on bluetooth...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

weehhh seram nye laa hai..

Khai Artzfar said...

@misz sheylahaha sambil - sambil tu try la check tengok

Khai Artzfar said...

@Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) haha jangan biarkan diri anda diselubungi kamera..