February 24, 2017

Sedapnya Minuman Pokka !

Disebabkan ada yang bertanya mengenai minuman jenama Pokka, kali ini aku kongsikan dengan korang pilihan minuman berjenaman Pokka



Kalau korang nak tahu, Pokka ni ada banyak pilihan minuman. Selain Limau Madu yang aku kongsikan baru - baru ini, Pokka juga terkenal dengan minuman aneka coffee seperti Kopi Susu dan Cappucino

Selain itu, terdapat juga perisa Cookies & Cream dan Tembikai Susu. So far tak mengecewakan. Sedap! 

Untuk korang peminat teh, jangan lupa untuk mencuba Green Tea! Aku still ingat pernah borong dua kotak besar Green Tea ni lepas tu sedekah dekat students. Hahaha mula - mula tak suka lepas tu jatuh cinta. Sebab rasa fresh. 


bawa kemana - mana haa 


Yang bestnya lagi korang tak perlu risau produk ini perlu disejukkan terlebih dahulu ke apa, Sebabnya ianya mesra travel dan boleh diminum begitu sahaja. Tapi jangan pula korang letak bawah sinaran cahaya matahari, mana - mana produk pun tak tahan. hehehee. So kalau dah buka, make sure simpan di dalam peti sejuk ya.



Paling penting produk ini tiada bahan pengawet, tiada pewarna tambahan, dan disahkan Halal oleh JAKIM 


So untuk maklumat lanjut mengenai produk Pokka ini korang boleh  layari 

Website: http://www.pokka.com.my/

Facebook: https://www.facebook.com/POKKAMY/

0 Budak Rambut Pacak Komen: