Total Pageviews

Anugerah Ejen Pelancongan 2013 - 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera !

Anugerah Ejen Pelancongan 2013 - 2014 
Baru - baru ini , Anugerah Ejen Pelancongan 2013 - 2014 telah berlangsung secara eksklusifnya di atas pelayaran kapal mewah , Libra Star Cruise dimana anugerah ini telah mengangkat "Hawaiian" sebagai tema pada malam tersebut. Khai dan beberapa orang sahabat media telah dijemput khas bagi menyaksikan sendiri anugerah ini, memang satu peluang yang tidak akan dilepaskan. terima kasih kerana menjemput kami ! 

Majlis yang telah dihadiri hampir lebih daripada 30 wakil ejen pelancongan ini telah mempertandingkan beberapa kategori anugerah. Senarai anugerah dan pemenang adalah seperti berikut 

1) Best Product Manager 

Vacation Hub Travel & Tours Sdn Bhd : Mr Lee Yean Wee 
Hwangjing Travel & tours Sdn Bhd : Mr liew Lai Mei
Asia Cathay Travel Sdn Bhd : Mr Anthony Ing

2) Top 10 Best Performance Agent Award 2013

Asia Cathay Travel Sdn Bhd

Airlink Travel & Tour Sdn Bhd 

Fantastic World Leisure Vacation Sdn Bhd 

Hwajing Travel & Tours Sdn Bhd

Hwa Yik Tour & Travel ( Penang ) Sdn Bhd

Chris Travel & Tour Sdn Bhd

Pyo Travel ( MY ) Sdn Bhd

Resorts Worlds Tours Sdn Bhd

Skyzone Tours & Travel Sdn Bhd

Vacation Hub Travel & Tours Sdn Bhd


3) MILLION DOLLARS AWARD 2013:

Airlink Travel & Tour Sdn Bhd 

Vacation Hub Travel & Tours Sdn Bhd

Hwangjing Travel & tours Sdn Bhd

Asia Cathay Travel Sdn Bhd
Rata - rata hadiah yang dimenangi oleh ejen - ejen Pelancongan ini tersangatlah eksklusif . Tahniah Blog Budak Pacak ucapkan kepada semua para pemenang. Diharap dengan kemenangan ini, semua ejen pelancongan akan bekerja keras dan memantapkan lagi operasi mereka sekali gus menyumbang kepada Tahun Melawat Malaysia 2014.
Tanpa mereka ini ,siapalah nak membantu pelancong - pelancong membuat pilihan bercuti bukan ? Jadi dengan adanya anugerah seperti ini seperti satu penghargaan besar buat mereka yang telah bekerja keras 
Oh yer korang dah baca mengenai Pelayaran Libra Star Cruise bersama Pak Nil yang akan diadakan April nanti ? Kalau belum jemput baca yer, kerana pakej yang disediakan jauh lebih murah , merupakan pelayaran muslim dan korang juga dapat meluangkan masa dengan Pak Nil ! Jadi tunggu apa lagi  , cepat - cepat tempah sekarang sebab tempat semakin terhad, ramai gila yang nak join nanti ! 


p /s : dengar - dengar tempat untuk Trip bersama Pak Nil kali ini meningkat dari tahun lepas 

No comments: