:: CIKGU SHIDA BABI?? ::

As - Salam to all geng kipas susah mati bloggers, readers, braders dan sistah sekalian. hah! mesti korang terkejut kan dengan tajuk entry aku kat atas tu kan. kalau dulu kita tengok Anwar Hadi( rujuk entry Anwar Hadi Babi? ) jadi mangsa kutukan sehingga dicaci demikian rupa. sekarang kita tengok cikgu shida dari parit jadi mangsa kritikan. sebelum tu meh kita tengok komen yang dilontarkan kepada beliau.


nampak dop? pandai - pandai korang zoom untuk besarkan yer. kalau sebelum ni, entry pasal orang kritik Anwar Hadi memang aku lontarkan pandangan aku secukupnya. tapi pasal cikgu Shida ni , aku terkelu kejap sebab nak kata  sokong dia pun bukan , tak sokong dia pun bukan. cuma aku rasa dia punya video tu ada baik dan buruknya. bagi aku kebaikan yang dia buat video tu sebab mungkin cara itu boleh mendidik anak - anak muridnya jadi berani dan mungkin video ni salah satu "grab attention students" dia. keburukan yang aku rasa pasal video ni, sebab video ni terlalu over, kalau setakat 2, 3 video boleh tahan lagi tapi kalau sampai berpuluh - puluh dan berpakaian yang agak serabut memang tak sesuai bagi profesion seorang guru.



aku sempat terbaca komen yang dilontarkan dalam blog Cik Abbyfunny aka Cik Lekit. memang hampir keseluruhannya tak suka dengan cik shida ni.dalam entry nya ada menyebut cikgu Shida hanya balas komen pujian saja dan komen kritikan , nasihat tak pernah dibalas. yer la macam aku kata dulu. mula-mula memang orang suka tapi lama - lama orang jadi benci. tak semua orang suka dengan apa yang kita buat. aku rasa Cikgu Shida perlu keluar buat kenyataan pasal isu ini. perghh sekali lagi aku jadi wartawan Melodi kali ini. so aku tak nak membebel panjang. sebelum aku mengundur diri korang lihat sendiri komen - komen pasal Cikgu Shida di bawah ni.sekian saja, merci, As - Salam!!.

*klik sini untuk ke blog lekat- lekit story( cerita pasal status agama Cikgu Shida diragui)
*sumber: http://lekatlekitgurl.blogspot.com/





yang memberontak dengan ekzos:: Khai Artz-Far @ Putera TESL 

::bebot menderum::kalau aku mengajar nanti buat cam cikgu shida, ada orang hentam tak? kekekeeke 

14 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

dia pun menghaiwankan org.. so??
NAK TAHU PENYUMBANG TRAFFIC TERTINGGI DI BLOG MELEKIT?

:: Khai Artzfar :: said...

@THE LEKAT LEKIT STORY btul gak tu dengan mengelarkan orang monyet!

Archie said...

die ade jawab soalan yg last tu?

Azmie said...

x pnh pon tgk video dia smpi habes...
tataw celah mana yg best...

Fatimah Az-Zahra Norazman said...

dulu penah suka cikgu shida tapi bila dah lama2 tengok jadi macam menyampah pulak. dia macam cuba nk mnjatuhkn martabat org kot.

:: Khai Artzfar :: said...

@Archie
tak jwab pun...

:: Khai Artzfar :: said...

@Azmientah la mybe pakaian kot

:: Khai Artzfar :: said...

@Fatimah Az-Zahra Norazmantu la pasal

:: Khai Artzfar :: said...

@Fatimah Az-Zahra Norazmantu la pasal

woot woot said...

isu lame...yang bodoh sombong memang payah ditegur..pulaukan aje..haiz..


gua da buat post aritu,pasal pompuan da video..

orang cani kalau dah GILE GLEMER,makan batu pon sanggup lah ..

░♥si lampu neon♥░ said...

takla khai..bukan kemisteri..aku baca kat blog ko pasal shida baru aku kenal dia ni sape..kalau ko tak cite aku pon tak tahu..hehe tanx to you laa !! hahahaah


aku tak setuju dengan cara cikgu ni. aku rasa humiliated. = (

:: Khai Artzfar :: said...

@woot woothrmm cmtu la nmpaknya...bbila dh glmer smua jd bongkak

:: Khai Artzfar :: said...

@░♥si lampu neon♥░lol yer ker,,igtkan kbtlan..hahaah welcome

THE LEKAT LEKIT STORY said...

PEMINAT CIKGU SHIDA BENGANG DI UGUT BELI PRODUK
ni cerita lg best