Total Pageviews

Sini Ada Fest!

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua!

Sekarang ni musim Fest kan dekat Malaysia? Baguslah sebab ini adalah peluang untuk peniaga online untuk luaskan lagi perniagaan dorang. 
Pada 1 & 2 November 2014 ini jangan lupa untuk book tarikh korang untuk ke Sini Ada Fest bertempat di Stadium Malawati Shah Alam anjuran pelajar Corporate Comm Semester 5 Kolej Poly Tech MARA Kuala Lumpur
Menampilkan 330 vendor atau peniaga - peniaga online dan juga 24 orang selebriti tanah air seperti Yana Samsuddin,Izzue Islam , Norshila Amin ,Sabhi Sadhi, Tasha Manshahar,Rita Rudaini,Sharifah Sakinah,Neelofa,Emelda Rosemila dan ramai lagi akan turut berniaga dan memeriahkan lagi Sini Ada Fest. 

(VIDEO) Tasha Manshahar promosi produk beliau di Sini Ada Fest 


Selain jualan, antara aktiviti lain yang akan diadakan disini adalah persembahan pentas dari pemuzik tempatan , pertunjukan fesyen dan tudung dari peniaga dan artis yang terlibat, pertandingan 'selfie' di Instagram dan juga penyerahan sumbangan pada Aman Palestin.
Sini Ada Fest yang berlangsung dua hari ini akan bermula pada 10 pagi - 10 malam, Jadi ingat ajak kawan, keluarga mahupun yang tersayang datang awal, rebut parking dan membeli belah sampai puas ye kehkehkeh, Sini Ada Fest, Ini bukan fest biasa!!

Untuk maklumat lanjut boleh follow 


p / s : Goodluck my junior! 

2 comments:

budakbandunglaici said...

kena terjah ni..

Anonymous said...

Thanks for promote our fest ������