Total Pageviews

Greatvenuedeals.com Pelantar Tempahan Ruang Acara Pertama Di Malaysia

Nak buat event ? Mencari lokasi acara yang murah dan mudah ? Tempah saja di Greatvenuedeals.com yang merupakan pelantar pertama tempahan dalam talian ( Online Venue Booking - OVB) yang pertama dalam MalaysiaMenawarkan pelbagai tempat dan ruang dengan tersedia masa sebenar dan maklum balas segera daripada pemilik ruang dan lokasi acara . Dilancarkan di TGV 1 Utama baru - baru ini, aku rasa aplikasi ini sangat mesa pengguna especially untuk korang yang selalu buat event 

Greatvenuedeals.com menawarkan pilihan tarikh, lokasi dan masa mengikut kesesuaian pelanggan yang bleh dilakukan dalam masa  10 hingga 15 minit. 
Setakat ini 200 ruang acara telah berdaftar di pelantar ini yang bukan sahaja pertama di Malaysia malah yang pertama di dunia. 

Bukan itu sahaja, bagi memastikan kelancaran sesebuah event Greatvenuedeals.com turut bekerjasama dengan pereka acara dan perunding perhubungan awam yang diiktiraf. Kenapa korang kena gunakan Greatvenuedeals.com ?

  • Menjimatkan masa carian sehingga 70% 
  • Lebih murah 
  • Mesra pengguna 
  • Dan banyak lagi!
Menjelang Ogos 2017, jangkaan tambahan 300 ruang bakal tersedia di pelantar ini.  Nak cari lokasi pelbagai acara ? Gunakan saja Greatvenuedeals.com
                                                                                                                                                                          

No comments: