:: CAMPUS LIFE BERMULA::

salam to all geng kipas susah mati bloggger sekalian. hari ini bermulanya kehidupan aku sebagai students.then hari ini juga semua budak-budak sem 2 ke atas ada pendaftaran semula. so hari ini dengan hujan rintik-rintik,aku gagahkan diri juga ke kolej pada jam 11 pagi sebab kalau lewat kena compound rm 30. dengan tak sarapan lagi aku terus pergi ke kolej.sampai saja di kolej,berduyun manusia membanjiri bangunan kptm hogwards untuk sesi pendaftaran.so bila ambil nombor giliran tengok-tengok dapat angka yang ke 1157!!! woah banyak sedikit sekali.dan kena beratur macam nak dapat aiskrim

tunggu punya tunggu sekali sampailah turn aku pada jam 3 petang.perghh lama gila tunggu siap boleh pusing SATU DUNIA.ok ak tipu dekat capslock itu,actually memang lama gila.tapi tak apa sebab ada member aku belanja makan sejuk hati ini sedikit.so lepas saja sampai rumah terus mandi.lepas itu terus mengadap lappy dengan rambut masih terpacak.heehehe. so lepas ini kuliah aku bermula 10hb januari. so kita enjoy(gegeh giler)!!

yang memberontak dengan ekzos:: Khai Artz-Far @ Putera TESL 

::bebot menderum:: thanks zaed sebab belanja makan

4 comments:

Irma A.Wahid said...

selamat bercampus life ye wak~~~~
hehe

k-artz chasez said...

thanks,,hehehehee

Kodet said...

boleh sempat tidur dlu la...mcm aku bila waktu lapang tidur je ...

k-artz chasez said...

@Kodetbetul juga tu