Total Pageviews

:: LAMAN WEB LUCAH?? BIASA BRO !! ::

Salam to all geng kipas susah mati blogger sekalian. mesti korang terkejut kan apa kes pula tajuk aku kali ini?? aku terdetik nak tulis entry pasal ini sebab terbaca satu artikel dalam akhbar hari ini yang menyatakan prestasi internet meningkat mendadak kerana terdapat penyalahgunaannya. aku berani kata kalau dulu orang sebut pasal filem lucah mesti ramai yang terkejut dan bertanya  " siapa, dimana, anak siapa " .tapi kalau sekarang dah macam trend kalau sebut filem lucah mesti ada yang menyebut " best tak, ambil dekat mana, biasa bro!! ".
*auww abang potter gay ke??

aku pernah pergi dekat cyber cafe berdekatan dengan kampus aku, dekat situ kebanyakan tulis pelajar berpakaian uniform dilarang masuk. tapi dalam itu almost all students. hai pakcik notis itu sekadar hiasan atau sekadar di pinggiran!! dan yang lebih mengejutkan lagi ingatkan dowang main game sebab kalau zaman aku dulu kebanyakannya ketagih game online. tapi bila aku tengok perghhh layan filem blue ( istilah zaman sekarang bagi filem lucah ) . aku sempat perli seorang budak ini " perghh umur kecik lagi dah layan filem blue" dan dia menjawab " alah rilek ar bang, macam tak biasa pula " ai pandai pula kata balik dekat orang. 

* trend zaman sekarang

*laman sosial yang berfungsi seperti facebook

aku berani katakan statistik bagi orang yang layan filem blue ini ialah 3 daripada 5 orang mesti pernah tengok filem ini bukan? bukan setakat filem lucah antara lelaki dan perempuan, tapi gay dan lesbian pun turut berleluasa serta ada laman sosialnya tersendiri.  ditambah pula telefon mudah alih sekarang ada kemudahn internet , bluetooth yang membolehkan dowang download atau transfer video ini dikalangan member dowang. aku pernah dengar salah seorang brader ini tanya dekat member dia. " ko tak pernah tengok video blue? takkan la kot " nampak sangat sekarang kalau orang yang tak pernah tengok video ini dikira kolot. itulah mentaliti orang zaman sekarang.,tak hairan la sekarang trend orang buang anak. budak-budak bawah umur dah terlibat dengan rogol, liwat dan sebagainya.salah satu puncanya ialah sebab layan blue!!
Laman web lucah?? biasa bro!!


p/s :benda ini ada penyelesaian ke?? atau cukup kita katakan non- stop!!

3 comments:

Miss Hidy said...

urgghhhh...dunia zaman sekarang...

grawwrbabe. said...

Kalau dah dosa tetap dosa... hukum di neraka juga.. takde yg biase walau pun dah trend.

Farrah yong said...

biasa la tu bro .

Gua suci ;) okay bye ;)